Kategorier
Andet

Få lavet en professionel DISCanalyse på Dansk

Hvad er en DISCanalyse? Det er der naturligvis mange der spørger om fordi de ikke kender navnet. Dischanalyse er en metode man kan bruge, til at analysere sig selv og andre, for at finde ud af hvilken personlighed man selv eller andre har, og hvem man passer godt sammen med. Det er en analyse som […]

Hvad er en DISCanalyse? Det er der naturligvis mange der spørger om fordi de ikke kender navnet.

Dischanalyse er en metode man kan bruge, til at analysere sig selv og andre, for at finde ud af hvilken personlighed man selv eller andre har, og hvem man passer godt sammen med. Det er en analyse som man især bruger i virksomheder, og det er virkelig en effektiv måde at lære sin ansatte meget bedre at kende på, samt at være mere rustet til at give dem de rigtige opgaver med fokus på deres styrkepunkter. Der er rigtig mange gode grunde til, at man som virksomhed burde lave en DISCanalyse på de nye man ansætter. Det giver et super stort indblik i hvem det er man ansætter, og det giver især også et billede af, hvilken type det er man mangler at ansætte. Man kan læse meget mere om DISCanalyse på http://www.discanalyse.dk, her kan man også finde en god dansk analyse.

people-279457_960_720

Få analyseret din profil med DISC profil spørgsmål

En DISCanalyse stiller nogle enkelte, simple spørgsmål, hvor det selvfølgelig gælder om at svare helt ærligt. Der er ingen rigtige eller forkerte svar, alle mennesker er forskelige og det gælder blot om at spore sig lidt ind på, hvilken type man er. Man skal svare helt ærligt på det der bliver spurgt efter, og ud fra det, vil man blive inddelt i et simpelt farve system. Man kan selvfølgelig ikke læse disse spørgsmål, uden at skulle tage testen, men man kan få et lidt større indblik i, hvad det er der bliver spurgt om, ved at klikke på linket: http://www.discanalyse.dk/disc-profil/.

 

De forskellige spørgsmål er nogle simple spørgsmål, hvor det måske kan være en lille smule svært at se sammenhængen mellem det og jobbet i virksomheden. Men det der er så godt ved disse spørgsmål er netop, at de går ind og finder frem til noget, som man aldrig selv ville kunne være kommet frem til ved en samtale. Det er spørgsmål som giver en et klart indblik af, hvordan en person ville reagere, også i situationer som ikke har relevans for arbejdet. Selvom der er spørgsmål der ikke er relateret til arbejdet, er det med til at danne et stort og overskueligt helhedsbillede.

 

Der er mange fordele ved en DISCanalyse

Det lyder måske lidt flyvsk, at skulle lave en personlighedsanalyse på alle medarbejdere i en virksomhed, men det er faktisk noget som er ekstremt brugbart og meget effektiviserende. Når først man som virksomhed ved, hvilke typer man har ansat, kan man også begynde at udnytte de forskellige kompetencer og personlighedstræk som de forskellige har. Det er godt at have ansat en masse forskellige personligheder med en masse forskellige styrker, fordi på denne måde kan disse forskellige personlighedstyper spare med hinanden, og blive endnu stærkere og bedre sammen. Det er altid godt at have nogle ansatte som arbejder rigtig godt sammen, og som er glade for deres arbejde. Dette kan man i høj grad bevirke, ved at sætte folk sammen som passer godt sammen, og måske folk sammen som er lidt forskellige så de ikke alle sammen har den samme personligheds profil.