Kategorier
Guides

Danskerne elsker at gå til bryllup

Bryllup er en kæmpe tradition i det meste af verden, og vi er bestemt også med herhjemme i lille Danmark. Vi har faktisk altid været et af de lande, som er kendt for nogle store og skønne bryllupsfester. Sådan har det været mange år tilbage i historien, men det er ligesom blevet endnu mere populært […]

Bryllup er en kæmpe tradition i det meste af verden, og vi er bestemt også med herhjemme i lille Danmark. Vi har faktisk altid været et af de lande, som er kendt for nogle store og skønne bryllupsfester. Sådan har det været mange år tilbage i historien, men det er ligesom blevet endnu mere populært med at holde et stort bryllup i løber af de seneste år.

Hele traditionen tiltaler vores danske mentalitet, hvor vi får lov til at hygge os sammen med venner og familie. Samtidig får vi en masse god mad og fejre brudeparret.

Vi danskere elsker hygge, det er faktisk noget, som vi er blevet kendte for i hele verden. Folk kommer simpelthen til Danmark for at opleve vores hygge, og der er skrevet flere udenlandske bøger om den berømte danske hygge. En del af denne hygge kan opleves til et bryllup i Danmark.

 

God mad til et bryllup

 

Samtidig er vi danskere blevet dygtige til at lave mad, og vi er begyndt at sætte stor pris på lækker mad. Faktisk er vi for alvor kommet på det gastronomiske verdenskort, og vi har de seneste år vundet flere store priser for vores nordiske køkken.

God mad hører derfor til et bryllup, da vi er blevet vænnet til denne forkælelse og har svært ved at lave uden den gode mad. Og i hvert fald til en så stor fest som et bryllup, der må meget gerne være noget rigtigt lækkert mad og drikke.

Derfor kan det være en god ide at finde et sted at holde brylluppet, hvor de samtidig laver noget dejlig mad. Det kan være svært selv at stå for maden, da forventningerne efterhånden er så høje til det mad, som man skal have serveret til et bryllup.

Samtidig giver det mere ro og frihed, når der er andre, som sørger for alt maden. Man skal huske på, at bryllup kun er denne ene dag, så det må gerne koste lidt at holde festen. Ofte kan man få noget ret gode tilbud på mad til bryllup, hvis der er mange gæster. På denne måde kan den næsten blive den billigste løsning, når der er tilstrækkeligt mange gæster.

 

Husk traditionerne til brylluppet

Vi danskerne er kendte for at være meget uformelle, men lige netop til et bryllup må det gerne være lidt forment. Husk at tænke over traditionerne, da de er med til at gøre dagen uforglemmelig.

Man behøver selvfølgelig ikke at følge det hele slavisk, men det er faktisk hyggeligt med nogle gamle traditioner og faste rammer for slagets gang, det er noget af det, som gør et bryllup til en unik fest.

Så det er en god ide med en masse klassiske indslag og taler, ligesom det er en god ide med brudevals, kransekage, natmad og alt det andet, som hører med til et godt bryllup.

 

Hold dit bryllup i kendte omgivelser

 

Det er en rigtig god ide at holde jeres bryllup i kendte omgivelser, altså så det bliver holdt i en by nær jer. Så kender i hele området og stemningen, og det bliver ligeledes mere personligt på denne måde.

Det er ligeledes nemmere at komme fra jeres kirke og til lokalerne, når de ligger i jeres by eller nabobyen. Så bor i inde i Haderslev eller Aabenraa, så kig efter et godt sted til at holde bryllup i disse byer eller i nærområdet hertil.

Der findes ligeledes mange gode steder til at holde bryllup i både Aabenraa og Haderslev. Et af de gode steder kan du se via her hos  https://kalvoebadehotel.dk/selskaber/bryllupsfest-pa-kalvo

Der er mange andre gode steder, så det er bare med at lade jer inspirere og komme ud at se jer om i lokalområdet.