Kategorier
Guides

Få overskud med et forbrugslån

De fleste har nok haft tanken, at det kunne være rart med overskud på kontoen. Et overskud, der kunne give anledning til forbrug. Forbrug af alle typer. Det kunne for eksempel være, at man, hvis man havde et overskud, ville invitere hele familien og alle vennerne til fejringen af en særlig dag. Det kunne også […]

De fleste har nok haft tanken, at det kunne være rart med overskud på kontoen. Et overskud, der kunne give anledning til forbrug. Forbrug af alle typer. Det kunne for eksempel være, at man, hvis man havde et overskud, ville invitere hele familien og alle vennerne til fejringen af en særlig dag. Det kunne også være, at man havde brug for ferie. En rejse ned i syden med afslapning og hygge. Et afbræk fra dagligdagen, der af og til kan synes lidt grå og ensartet. Det er forskelligt fra person til person, hvad de vil gøre med et overskud på kontoen. Fælles for langt de fleste er det dog, at det faktisk ikke er helt utænkeligt at få et sådant overskud. Det kan man nemlig for med et forbrugslån.

Med et forbrugslån låner man nemlig penge til 1111forbrug. Og forbrug er rigtig mange forskellige ting. Det betyder også, at et forbrugslån ikke er øremærket noget specielt. Det er blot øremærket forbrug, og forbrug kan jo være alt muligt. Det kan være – som nævnt ovenfor – en fejring af en særlig anledning og en rejse. Men det kan også være alt muligt andet. Det kan være, man ønsker sig nye møbler i hjemmet. Det kan også tænkes, at man synes, det er på tide med en skønhedsoperation. Et forbrugslån er til forbrug, og hvad, man forbruger, er op til den enkelte. Undersøg markedet inden du vælger låne udbyder så du ender med at få et billig lån.

Tag et kig på internettet, når du leder efter et forbrugslån

Modsat af de lån, man kan få i banken, er alle de lån, man kan optage ved hjælp af internettet, forbrugslån. Nogle er større. Nogle er mindre. For eksempel kan man nogle steder få lov til at låne helt op til 300.000 kroner, mens man andre steder ”kun” kan låne 6.000. Hvilken type lån, man har brug for, er meget individuelt. Hvis man blot har brug for en ny computer, er der jo ingen grund til at låne 50.000 kroner, men i andre tilfælde vil et sådant beløb være passende. Her er det også væsentligt at være opmærksom på, at vilkårene for de forskellige lån er forskellige

Låner man eksempelvis et mindre beløb på 5.000 kroner, vil det ofte være ved hjælp af det, man kalder et SMS-lån. Sådanne lånemuligheder har meget kort løbetid. Det har den betydning, at man skal betale pengene tilbage inden for en meget nær fremtid. Låner man i stedet de tidobbelte beløb, vil man havde væsentligt længere tid til at betale pengene tilbage. Derfor er det rigtig vigtigt at vurdere, om man har mulighed for at betale pengene tilbage inden for den aftalte periode. Ellers skal man ikke låne.

Der er selvfølgeligt også krav til dig, der optager forbrugslån over nettet

Selvom processen med forbrugslån på nettet er væsentlig mere simpel end den, man oplever i banken, er der selvfølgeligt stadig nogle krav og garantier, der skal opfyldes af låneren. Dette betyder ikke, at det er umuligt at få en forbrugslån, men det betyder, at man selvfølgeligt skal være i stand til at betale pengene tilbage. Ellers bliver det en utroligt træls og dyr fornøjelse.

Blandt kravene, man som låner skal opfylde, er der nogle krav til alder. Man skal som minimum være minimum myndig. Nogle steder skal man være minimum 25 år, før man kan få lov til at låne. Samtidig er det et krav, at man er dansk statsborger. Man skal bo i Danmark, og så skal man have et dansk CPR-nummer samt en række andre lignende krav. Derudover er der krav om indtægter og nogle andre småting. Og så må man selvfølgeligt ikke være registreret hos RKI.