Kategorier
Guides

Få styr på regler omkring mobil signal forstærker

Skal du bruge din mobil meget er det naturligvis klart, at du er meget interesseret i, at den har et godt signal. Derfor er det en god ide at finde et sted at bo, hvor der er godt signal. Man skal faktisk ikke ret langt ud på landet før man ikke har den gode mobil […]

Skal du bruge din mobil meget er det naturligvis klart, at du er meget interesseret i, at den har et godt signal. Derfor er det en god ide at finde et sted at bo, hvor der er godt signal. Man skal faktisk ikke ret langt ud på landet før man ikke har den gode mobil dækning som man har i storbyen. Det er der mange, der må erfare og det kan være meget problematisk. En god ide er derfor altid at undersøge hvordan mobilnettet er det sted man ønsker at bo. Man kan dernæst undersøge priserne og muligheden for en mobil signal forstærker hvis man ønsker. I nogle tilfælde er det lovligt og i nogle tilfælde er det ikke lovligt. Det er altid vigtigt, at man har godt styr på reglerne før man begynder at indstille det ene og det andet udstyr.

Brug en mobil signal forstærker rigtigt

At få en bøde for noget, som man kunne have undgået er altid en dårlig ide. Meget ofte får man bøder for ting man faktisk ikke vidste, at man gjorde galt. Det kan være, at man går over for rødt et sted, hvor man ikke vidste, at det var ulovligt. Det kan også være, at man i nogle tilfælde får en bøde for at have en mobil signal forstærker. Ved man, at det er ulovligt er man selv ude om det. Mange er dog slet ikke klar over, at det er ulovligt. Uanset hvad man indstiller af lignende ting er det en god ide at sørge for, at det i det mindste er lovligt. At indstille en mobil signal forstærker er ikke altid ulovligt. Der er nemlig visse situationer, hvor det rent faktisk er lovligt at gøre.

En af de ting, som er grund til, at det som udgangspunkt ikke er lovligt at have en mobil signal forstærker er, at det kan forstyrre andre signaler. Det kan blive problematisk, hvis man med sin scanner går ind og forstyrrer andre signaler. Det kan ende med at blive farligt hvis det for eksempel er politiets, flyvevåbnets eller militærets signal man forstyrrer. Det er den primære grund til, at det er ulovligt, men du kan dog godt omgås denne regel.

Handsfree mobil signal forstærker kits er lovlige

Nogle af de kits man kan få, som er en slags mobil signal forstærker er håndfrie, eller handsfree på engelsk. Disse kits er lovlige. Det vil sige, at man godt kan få et bedre signal end man er vant til. Det eneste man skal gøre er at finde et af disse kits online. I visse butikker kan man også finde dem, men meget ofte er det dog noget, som man kan finde online.

Det eneste man skal gøre er at gå online og søge efter en mobil signal forstærker. Dernæst vil der komme mange forskellige steder frem, som netop kan sælge sådan et kit til dig. Udover, at de kan sælge dig et kit kan de også informere dig om præcist hvad reglerne på området er. De kan sige meget til dig om hvordan du må installere den og hvor og hvor længe. Alle disse informationer er nemlig vigtige for dig så du ikke pludseligt står og gør dig selv til kriminel uden at vide det.