Kategorier
Guides

Guide: Sådan køber du havefliser online

Er det næste haveprojekt du skal i gang med fliser, får du sikkert allerede ondt i armene af at tænke på alle de fliser der skal lægges. Heldigvis er det i dag muligt at gøre det rigtig nemt for en selv at planlægge den nye fliseterrasse så det bliver så let og overskueligt som muligt. […]

Er det næste haveprojekt du skal i gang med fliser, får du sikkert allerede ondt i armene af at tænke på alle de fliser der skal lægges. Heldigvis er det i dag muligt at gøre det rigtig nemt for en selv at planlægge den nye fliseterrasse så det bliver så let og overskueligt som muligt.

 

En af de geniale tricks du kan benytte dig af for at få nylagte havefliser på den letteste måde, er ved at købe dem online. Hvis du er på bar bund når det kommer til indkøb af fliser online, skal du blot læse med her og blive guidet til hvordan du bedst køber dine havefliser på nettet.

Undersøg markedet, og vælg de perfekte havefliser til dig

Har du allerede en nogenlunde idé om hvordan dine havefliser skal se ud, er det blot endnu nemmere at vælge! Uanset om du har en idé eller om du er på helt bar bund, gør du alligevel klogt i først at tage et kig på hvilket udvalg der er af havefliser online. Du skal holde øje med:

 

  • Størrelse: Læs nøje hvilken størrelse fliserne har, så du ikke kommer til at bestille for små eller for store fliser.
  • Farve: Selvom man ofte kan se farven rigtig godt på billeder, kan den alligevel godt snyde lidt.
  • Materiale: Ikke alle fliser er lavet af for eksempel beton, og det kan være svært at vurdere ud af et billede. Læs derfor grundigt beskrivelsen af flisen
  • Kolli: Nogen steder er der en grænse for hvor mange fliser du mindst skal bestille

 

Sørg i det hele taget for at læse beskrivelsen på hver enkelt flise godt igennem samt at tage et dybdegående blik på alle de vedhæftede billeder. Læs heller beskrivelsen en gang for meget end en gang for lidt.

Dobbelttjek din ordre før du trykker send

En fejl som mange førstegangskøbere af et stort parti af varer gør, er at glemme at tjekke sin ordre igennem før den bliver afsendt. En sådan fejl bliver som ofte først opdaget når der dukker 4 fulde lastbiler med fliser op nogle dage efter bestillingen.

 

Sørg for at undgå den slags fejl ved at tjekke at din ordre er korrekt, og at du har forstået alt på den rette måde. Så sikrer du dig at du modtager netop det antal fliser som du har brug for.