Kategorier
Guides

Guiden til hvordan du får den bedste konference med en conference app

Konferencer er vigtige, lad os ikke lade som om, det ikke er tilfældet. Formålet med konferencer er, at samle en stor mængde mennesker som har en hvis viden eller interesse inden for et emne og derefter se, hvad der sker. Der er nu om dage konferencer for stort set alting, fra mejerimaskiner til tegneserier er […]

Konferencer er vigtige, lad os ikke lade som om, det ikke er tilfældet. Formålet med konferencer er, at samle en stor mængde mennesker som har en hvis viden eller interesse inden for et emne og derefter se, hvad der sker. Der er nu om dage konferencer for stort set alting, fra mejerimaskiner til tegneserier er det som om, at alle og enhver er ved at få deres egne konferencer. Spørgsmålet er ikke længere hvordan man får en konference, men hvordan man holder en god konference. Det er derfor denne artikel vil give dig nogle gode tips til hvordan du kan sørge for, at dine gæster altid vil have den bedste oplevelse til dine konferencer med en conference app.

 

Kom længere med en conference app

Alle og enhver har telefoner nu om dage, derfor er fremkomsten af apps en naturlig del af dette. Det er som om, at alting har sin egen app og selvom man måske er ved at være lidt træt af, at skulle downloade nye apps hele tiden til forskellige firmaer, så er en conference app faktisk den perfekte mulighed for dig, som gerne vil informere dine besøgende således, at de kan få den bedste oplevelse. Fordelene ved sådan en app er bl.a.

  • Du kan sørge for, at alle de besøgende du vil have fat i, får de beskeder du vil give dem. Dette er gavnligt til ting som for eksempel planlægning af møder.
  • Du kan bruge appen til at oplyse deltagere om forskellige ting til konferencen. Det kunne være begivenheder de burde opleve, et kort over konferencerummet og lignende. Den eneste grænse er din egen fantasi.
  • Du ved, at du kommer i godt selskab ved brugen af sådan en app eftersom det er helt samme taktikker firmaer som Mærsk, Nestle, Disney, Danske Bank og mange, mange flere bruger. Der er altså solidt fundament for denne teknologi.
  • Disse apps kan tilpasses dine behov og de events du har tænkt dig at holde. Dette giver dig stor gradstyrke af tilgængelighed og sørger for, at du kan give dine deltagere præcis de muligheder du gerne vil give dem.
  • Fordelene over appen er mangfoldige ift. traditionelle kommunikationsformer såsom papirer, eller lignende. Med en app generer du ikke deltagere til, at skulle gå med en masse papirer og selv holde overblik. Det eneste de skal gøre er, at bruge appen.

Jeg håber, at disse tips har været brugbar for jer, der skal holde jeres egen konference.