Kategorier
Guides

Har mit gulv brug for gulvafhøvling?

Ting forfalder med alderen. Sådan er det med os mennesker, og det er det faktisk også med nærmest alt andet i denne verden. Selv ens gode gamle gulv forfalder, og skal slibes eller høvles en gang i mellem. Men hvordan finder man lige nøjagtig ud af om gulvet skal det ene eller det andet? Hvis […]

Ting forfalder med alderen. Sådan er det med os mennesker, og det er det faktisk også med nærmest alt andet i denne verden. Selv ens gode gamle gulv forfalder, og skal slibes eller høvles en gang i mellem. Men hvordan finder man lige nøjagtig ud af om gulvet skal det ene eller det andet?

Hvis man er i tvivl og bor i enten Rødovre, Brøndby eller et andet sted her på Sjælland, så kan man med god grund klikke her. Her på dette link, bliver man nemlig henvist til en hjemmeside som udelukkende specialiserer sig i gulve. Disse vil altså hurtigt komme ud og kunne se, hvorvidt en afhøvling er nødvendig, eller om gulvet blot kan klare sig med en slibning. Man bestemmer naturligvis selv om man vil lytte til deres råd, men det er det helt klare råd, at det bør man helt sikkert gøre.