Kategorier
Guides

Her finder du den lækreste, sunde takeaway

Hvis du leder efter et sundt alternativ til de populære fastfoodkæder, er du bestemt ikke alene. Flere og flere vil gerne have sund takeaway – men det skal selvfølgelig også være lækkert og mere end bare kedelige salater og lignende. Heldigvis tilbyder Anettes Sandwich i Århus, Trøjborg lige netop det.   Takeaway muligheder hos Anettes […]

Hvis du leder efter et sundt alternativ til de populære fastfoodkæder, er du bestemt ikke alene. Flere og flere vil gerne have sund takeaway – men det skal selvfølgelig også være lækkert og mere end bare kedelige salater og lignende. Heldigvis tilbyder Anettes Sandwich i Århus, Trøjborg lige netop det.

 

Takeaway muligheder hos Anettes Sandwich

Anettes Sandwich har et stort udbud af lækre salater og sandwichs. Herudover er det selvfølgelig også muligt at købe lidt sødt, samt noget drikkelse.

Deres sandwich kan fås med mange slags kød og grøntsager. En af de mest populære sandwich er deres kyllingebryst og basilikumpesto variant. Så hvis man ikke helt ved, hvad man skal gå efter, vil denne være et sikkert valg.

Selvom mange af deres sandwichs indeholder kød, er det bestemt også muligt at få vegetar sandwich. Få for eksempel en hummus, oliven og basilikum sandwich eller en æg og avokado sandwich.

Det er også muligt at få en vegetar salat med mozzarella, hvis man prøver at skære ned for kødet. Ellers kan man få en salat med tun eller kylling.

Hvis man har en sød tand, kan man prøve nogle af deres muffins eller cookies, som fås med forskellige smage. Især deres chokolade muffin er god.

Leder man i stedet bare efter noget til at slukke tørsten, kan man blandt andet få sodavand og vand. Det er dog også muligt at få lækker juice, saftevand eller smoothies. Hvis man føler sig meget eventyrlysten, kan man også forsøge sig med en omgang Aloe Vera vand. Det er vand med små stykker Aloe Vera i.

 

Anettes Sandwich har altså noget for alle, og de er bestemt et besøg værd. Se resten af menuen på anettessandwich.dk, hvor du også kan bestille online fra deres afdeling i Århus, Trøjborg.

 

Hvor kan du spise din takeaway henne i Aarhus

Hvis du gerne vil spise din sandwich andre steder end i restauranten, er der mange flotte steder, du kan nyde din mad henne.

Tag for eksempel i nogle af de mange parker og nyd den flotte natur. Det er ikke noget mere dejligt end at sidde på græsset og høre fulgene synge, mens man nyder noget lækkert mad og ser de andre mennesker hygge sig.

Man kan også vælge at gå turen ned til stranden og nyde den friske havluft. Så kan man finde en bænk eller medbringe et tæppe at sidde på.