Kategorier
Guides

Kom skadedyrene i forkøbet med rottebekæmpelse.

De fleste husejere kan nikke genkendende til den søde lugt af en rotte i forrådnelse, mange kender endda til kradselyde eller lyden af kløer, der piler rundt inde i væggene, på loftet eller under gulvbrædderne. Nogle kender endda til følelsen af afmagt når antennekablet eller telefonledningen er bidt over, men disse skader er ikke de […]

De fleste husejere kan nikke genkendende til den søde lugt af en rotte i forrådnelse, mange kender endda til kradselyde eller lyden af kløer, der piler rundt inde i væggene, på loftet eller under gulvbrædderne. Nogle kender endda til følelsen af afmagt når antennekablet eller telefonledningen er bidt over, men disse skader er ikke de eneste, der følger med når rotterne invaderer ens hjem, de kan især gøre skade i kloakeringen, da de kan bide sig vej igennem næsten alt. Rottebekæmpelse kan bruges på to måder, det kan bruges som forebyggelse ved at der opsættes fælder eller lægges gift ud, eller det kan bruges i akutte situationer, hvor skadedyrsbekæmperen sætter fælder op, det gode ved at bruge denne rottebekæmpelse, er at det samtidig er kloakmestre, der udfører jobbet, og som samtidig kan tjekke kloakeringen for at se om rotterne har forårsaget skader, der senere hen ville give store problemer.

Memphis_Public_Works_City_of_Memphis_sewer_cover_Memphis_TN

Rottebekæmpelse sikrer dit og husets helbred.

Rotter er i mange år blevet beskyldt for at smitte det meste af Europa med pest, selvom dette ikke passer er der dog ingen tvivl om at rotter er smittebærere af en række af sygdomme, der kan være svære at behandle, eller endda opdage før det næsten er for sent. De fleste af de sygdomme rotter smitter med er luftbårne, derfor er rottebekæmpelse en vigtig del at tage hensyn til når man er husejer eller driver en boligforening. Rotter gnaver sig igennem alt, også husets fundament, ledninger og kloakering, hvilket kan koste dyrt på længere sigt.