Kategorier
Guides

Massage er godt for hele familien

De fleste kender til den nydelse, der opstår, når man bliver udsat for den blide berøring og de lette tryk de helt rigtige steder på kroppen under en god omgang massage. Det er noget, der kan få en til at flyde ind i en helt anden verden af velvære, lige såvel som det også kan […]

De fleste kender til den nydelse, der opstår, når man bliver udsat for den blide berøring og de lette tryk de helt rigtige steder på kroppen under en god omgang massage. Det er noget, der kan få en til at flyde ind i en helt anden verden af velvære, lige såvel som det også kan være med til at lindre smerter og gener i muskler og led i kroppen. Det er således noget, der kan være den form for hverdagsluksus, som der er mange, der hungrer efter, og som der er mange, der har behov for. Og derfor er det noget, som man som familie bør gøre sammen i ny og næ, således alle får lov at mærke den store fornøjelse, det er at blive udsat for en professionel omgang massage, som den Massage by Friis tilbyder i Sønderborg. Læs mere om det her nedenunder.

Alle kan have behov for lidt hverdagsluksus

At få massage er nemlig noget, der kan være skønt i alle aldre, og derfor er det noget, som voksne såvel som børn og endda babyer vil have godt af. Oplever du ofte smerter i din krop, kan den blide berøring være med til at løsne muskler og led så tilpas meget op, at du føler en lindrende effekt. Det kan betyde, at du får mere overskud og mere energi til at komme effektivt gennem din ofte travle hverdag. Derudover er det også noget, der kan være med til at styrke din sundhed, idet din krop bliver mere stærk, når den bliver behandlet og plejet korrekt.

Tag en pause fra travlheden og nyd hvordan massagen påvirker din krop

Derudover kan det også være med til at give den pause og det afbræk fra hverdagen, som man kan have behov for. Idet de fleste af os har en hverdag, der ofte er præget af stress og jag, er det en tendens, at vi godt kan glemme os selv. Og det er en uheldig cirkel at komme ind i. Det handler således om at tage noget tid ud af kalenderen til selvforkælelse, så man oplever den lille form for hverdagsluksus, som alle kan have behov for engang imellem.

Støt dit barns kropsforståelse, lindre gener og skab et stærkere internt bånd med babymassage

Selv for de helt små kan en god omgang massage også være en fornøjelse. Her er der blot tale om en blidere hånd og mindre tryk, når det kommer til babymassage. En professionel omgang babymassage er med til at øge babyen kropsforståelse, hvorfor det stimuleres i den rigtige retning. Barnet bliver således mere bevidst om sig selv, og hvad det kan, og det er godt for motorikken. Desuden er babymassage godt, hvis din baby oplever problemer med for eksempel maven, ørene, forkølelse, tilstoppede næse eller kolik. Massagen kan nemlig være med til at lindre de gener, som barnet føler. Når du undervises i babymassage i Sønderborg hos Massage By Friis, lærer du desuden de teknikker, der sørger for, at du skaber en god kontakt til dit barn.