Kategorier
Guides

Masser af smart mobil tilbehør

Mobilen er en af de ting, vi bruger allermest i vores hverdag. Nogle kan ikke engang undvære den, da den er en fast del af arbejdsdagen. Vi bruger mobilen i hjemmet, vi bruger den på arbejdet og vi bruger den, når vi er på farten. Fordi vi bruger mobilen så meget, er der udviklet en […]

Mobilen er en af de ting, vi bruger allermest i vores hverdag. Nogle kan ikke engang undvære den, da den er en fast del af arbejdsdagen. Vi bruger mobilen i hjemmet, vi bruger den på arbejdet og vi bruger den, når vi er på farten. Fordi vi bruger mobilen så meget, er der udviklet en masse forskelligt og smart tilbehør til mobilen.
Der er for eksempel smarte mobil kabler, der kan bruges til forskellige ting. De mange timers brug af mobiltelefonen hver dag, kræver også strøm til mobilen. Derfor findes der også smarte power banks, så man ikke løber tør for strøm, når man er på farten eller ikke lige har en stikkontakt i nærheden.

 

Smarte mobil kabler og opladningsmuligheder

De kabler, man får med til mobilen er ikke altid særligt lange. Det kan derfor være svært at få den til at nå en stikkontakt, hvis man for eksempel sidder på et kontor eller i et skolelokale, hvor der ikke altid er en stikkontakt ved alle borde. Her kan man med fordel købe et mobil kabel, der har en længde på 2 meter.

 

Du kender måske også, at dine kabler går i stykker hurtigt, og bliver ødelagte i enden af kablet. Der findes smarte mobil kabler af aluminium, der beskytter ledningen mod slid, så den ikke kan knækkes.

 

Hvis du bruger mobilen mange timer om dagen og tit behøver at oplade den, så er det en god idé med et aluminiums mobil kabel, så du slipper for at skifte kablet ud alt for tit. Der findes mange forskellige slags af disse smarte mobil kabler og opladningsmuligheder.

 

Gå aldrig ned på strøm med en power bank

Ud over de smarte mobil kabler, så er power banks et meget populært mobil tilbehør. De er smarte til dem, der bruger mobilen mange timer om dagen, og som hele tiden er på farten. En power bank kan oplades hjemme fra, og alt efter kapaciteten, så kan den oplade en mobil mange gange.

 

Med en power bank undgår du altså at løbe tør for strøm, hvis du er på farten eller ude i naturen, hvor der ikke er mulighed for at finde en stikkontakt.

 

Der findes en del forskelligt og smart mobil tilbehør, og meget af det er værd at overveje, som for eksempel et længere opladningskabel eller en power bank.