Kategorier
Guides

På træningslejr fodbold med klubben

At være en del af en gruppe er en dejlig ting uanset hvilken gruppe der er tale om. Det er rart at føle, at man er en del af et fællesskab, der accepterer en for den man er. Og det er normalt noget, som er karakteristisk for en klub. Går du for eksempel til fodbold […]

At være en del af en gruppe er en dejlig ting uanset hvilken gruppe der er tale om. Det er rart at føle, at man er en del af et fællesskab, der accepterer en for den man er. Og det er normalt noget, som er karakteristisk for en klub. Går du for eksempel til fodbold vil du formentligt være medlem af en klub. Så længe du går op i at spille godt fodbold med resten af klubben vil du opleve, at du nok skal nyde sammenholdet. For hvis du gør alt hvad du kan for denne klub så vil du helt sikkert blive accepteret af resten. Hvis I ønsker at pleje fællesskabet endnu mere kan I sammen tage på en træningslejr fodbold, hvor I vil blive rystet godt og grundigt sammen.

En træningslejr fodbold er mere end fodbold

At tage afsted på en træningslejr fodbold handler ikke kun om fodbold. Er man ikke medlem af en klub eller ved meget om fodbold vil man nok blot gå ud fra, at en sådan træningslejr udelukkende handler om spille bold. Hurtigt vil man dog blive overrasket da det langt fra er tilfældet. Ser man overordnet på det er det faktisk en forholdsvis lille procentdel af tiden, som går med at spille bold. Derimod går man ud og spiser, spiller nogle spil, snakker med hinanden og laver nogle lege. Disse aktiviteter er mindst lige så vigtige for en træningslejr fodbold end det at spille.

 

Det gode ved sådan en træningslejr er, at man ikke behøver at gøre noget selv. Hvis man vælger en god lejr vil man opdage, at alt det man skal bruge allerede er der. Så man behøver ikke at bruge energi på at finde mad og andre ting man skal bruge, da der er andre der sørger for det. Man kan også være sikker på, at alle faciliteter er i orden. En ting som senge og sengetøj vil altid være i god kvalitet hvis man vælger en ordentlig og velorganiseret træningslejr fodbold.

Lær udlandet at kende på træningslejr fodbold

Når du skal til en træningslejr fodbold så er der stor sandsynlighed for, at det kommer til at ske i udlandet. Her er der nemlig mange forskellige træningslejre og tit er de endda billigere. Et sted man for eksempel kan tage til er Spanien. På den måde er man ikke blot så heldig, at man får lov til at dyrke sin yndlingssportsgren i en hel uge, men man lærer også et andet land at kende samtidig.

Det gode ved at tage til et sted som Spanien er at vejret er godt. Når man spiller herhjemme vil man ofte opleve, at vejret gør, at man slet og ret ikke kan spille udenfor grundet kulde, sne og regn. Hvis man derimod tager sydpå om sommeren kan man være sikker på, at vejret nok skal være så godt, at man kan spille udenfor lige når man vil. En god ting ved en træningslejr fodbold er, at man altid kan tage et improviseret spil fodbold da der altid er nogen, som er frisk på dette. Det skyldes, at alle har samme interesse og det gør, at mange konflikter kan løses ved et godt spil bold.