Kategorier
Uncategorized

Professionel vinduesvask gør underværker for din bolig

Der er intet bedre end at komme hjem til en skinnende ren bolig. De fleste boligejere ved, hvordan man svinger skuresvampen og støvsugeren indendørs, men hvad med ude foran din bolig? Hvornår er sidste gang du har givet ydersiden af dit hjem en forårsrengøring.

Vinduerne er især noget, som rigtig mange desværre glemmer at få vasket. Fedtede og beskidte vinduer er ikke særlig flotte, og det kan få ydersiden af dit hjem til at virke beskidt og se uindbydende ud. Det er heldigvis noget, som en vinduesvask kan klare.

Bestil din vinduesvask i Århus 

Du kan bestille din professionelle vinduesvask i Århus, men servicen kan komme ud til hele Danmark, hvis du har behov for det. Med en professionel vinduesvask i Århus kan du få dit hjem til igen at se rent og indbydende ud. 

Vind og vejr kan gøre, at vores vinduer bliver befængt med fedtede pletter og striber. Det gør vinduerne svære at se ud af, og samtidig får det overfladen til at se beskidt ud. Der findes langt mere spændende gør-det-selv projekter end at vaske vinduer, så overlad hellere tjansen til de professionelle – og så er du garanteret det også gøres ordentlig. 

Er en professionel vinduesvask dyr?

Vinduesvask behøver ikke være en dyr udgift. Du behøver ikke spare sammen i månedsvis for at kunne få råd til en professionel omgang vinduesvask.

Prisen afhænger af, hvilket firma du får i røret. Nogle rengøringsfirmaer tager kun 120 kr. for en grundig vask, hvor imod andre tager helt op til 500 kr. Prisen afhænger selvfølgelig af, hvor mange vinduer, du skal have vasket. Det afhænger også af, om du kun vil have vasket vinduernes yderside eller også indersiden.

Du kan selvfølgelig spare lidt penge, hvis du selv vasker dine egne vinduer. Men så kræver det at du køber det rette vinduespudsergrej til dine vinduer. Du skal også investere i en høj stige, hvis du skal kunne vaske vinduerne grundigt på de øvre etager, eller hvis du bor i lejlighed. I langt de fleste tilfælde er det smartere at bestille en vinduesvask, så sparer du dig selv for alt besværet.