Kategorier
Guides

Tandlæge Nykøbing Falster

Mange teenagere har brug for at få rettet deres tænder. Når man er teenager har man tabt alle sine mælketænder, og de blivende tænder kan risikere at gro skævt. Her er det vigtigt at rette tænderne inden de sætter sig helt fast. I den forbindelse ser man mange teenagere med bøjle. Det kan være svært […]

Mange teenagere har brug for at få rettet deres tænder. Når man er teenager har man tabt alle sine mælketænder, og de blivende tænder kan risikere at gro skævt. Her er det vigtigt at rette tænderne inden de sætter sig helt fast. I den forbindelse ser man mange teenagere med bøjle. Det kan være svært for en teenager at acceptere denne ændring i deres udseende, som ofte er til den dårlige side. Det er ikke mange der bliver pænere af at få bøjle på. I det lange løb får man dog et klart pænere og mere lige tandsæt og det er da også grunden til at de fleste kan holde ud til at gå med en grim bøjle i flere år.

best-dentist-bangalore-694654_960_720

Invisalign

Der er dog kommet en ny mulighed på markedet for bøjler. Invisalign er en usynlig bøjle til tandretning. Det er skinnerne på bøjlen der er usynlige. Folk omkring dig vil nærmest ikke kunne se at du har bøjle på. Skinnerne skal skiftes cirka hver anden uge i takt med at dine tænder bliver rettet. Skinnerne vil blive specialtilpasset lige præcis dine tænder, så de kommer til at sidde helt perfekt. Behandlingen er anderledes end lignende behandlinger på markedet, da der ikke er nogle metaltråde eller bøjler. Der er kun de usynlige skinner, hvilket gør behandlingen meget behagelig. Dit tandkød vil ikke blive irriteret. Skinnerne kan nemt tages af, når du skal spise, børste tænder eller når du skal til fest. Besøg http://www.tandlægedamgaard.dk/ for mere info.