Kategorier
Guides

Baby Born går aldrig af mode blandt børn

Baby Born dukker har været populære i mange år, og de fleste piger har en Baby Born siddende derhjemme på værelset. Dukken har eksisteret i mere end 25 år, og er stadig en meget populært og efterspurgt stykke legetøj i legetøjsbutikker. I løbet af årene er der kommet mere og mere tilbehør til Baby Born, […]

Baby Born dukker har været populære i mange år, og de fleste piger har en Baby Born siddende derhjemme på værelset. Dukken har eksisteret i mere end 25 år, og er stadig en meget populært og efterspurgt stykke legetøj i legetøjsbutikker. I løbet af årene er der kommet mere og mere tilbehør til Baby Born, og man kan endda nu købe dukken med forskellige hudtyper. Dukken er noget for alle piger, der kan lide at klæde dukker på, made dem, bade dem og generelt lege med dem.

Derfor er Baby Born så populært:

Baby Born dukkerne har flere funktioner i forhold til andre dukker. Måske har du endda selv haft en Baby Born da du var lille? Dukkerne er interaktive og kan utrolig mange ting. Deres forskellige egenskaber er årsagen til, at piger elsker at lege med dem. Dukken kan græde, være sulten, være tørstig, er tissetrængende og kan have lyst til et bad. Når man leger med dukken kommer der helt automatisk noget ansvar, da man er nødt til, at få dukken til at stoppe med at græde. Man skal selv finde ud af hvorfor den græder, og derfor må man afprøve med mad, vand og skifte ble.

Da der findes meget tilbehør til Baby Born, så er der mange piger der syntes, at det er sjovt at samle på. Man kan købe en masse babytøj, så man dagligt kan skifte hverdagstøj og klæde dukken om til pyjamas, når den skal sove. Derudover kan man købe barnevogn, vugge, badekar, legetøj, pusletaske og meget mere til den populære dukke. Baby Born reagerer ligesom en baby og man kan lege mange sjove lege med dukken, da man bl.a. kan have den med i bad. Hvis du gerne vil vide noget mere om dukkens egenskaber, så kan du finde mere information på de forskellige legetøjsbutikkers hjemmesider.

Værd at vide om Baby Born:

Baby Born er fremstillet i naturligt plastic, hvilket betyder, at alle børn kan lege med dukken på trods af allergi. I takt med årene har Baby Born dukken fået langt flere funktioner, end da den kom på markedet for første gang for ca. 25 år siden. I dag har dukken funktioner som bl.a. at kunne græde, sove, drikke af flaske, sidde på potte, spise, tisse i ble, bade og grine. Dukken kan udføre alle disse funktioner uden brug af batteri. For 25 år siden kunne dukken bevæge armene og benene ved, at man selv rykkede på dem. I dag kan dukken endda blinke med øjnene samt bevæge arme, ben og hoved. Baby Born er blevet ligesom en rigtig baby og jo flere funktioner dukken får, jo mere levende kommer man til at betragte den. Hold øje i butikkerne med det super lækre tilbehør, som man kan købe til den dejlige dukke.