Kategorier
Uncategorized

Beskyttelse dragt til tandlæger og andre klinikker inden for sundhedssektoren.

Værn jer mod Corona smitte

Alle de private klinikker derude. Det kunne være tandlæger, fodklinikker og andet. Har I endnu ikke værnemidler, altså engangsbeskyttelsesudstyr, fordi det er svært at anskaffe eller rigtig dyrt, kan du få hjælp her i artiklen.

Det er nemlig på sundhedsstyrelsens anbefaling, at I beskytter jer mod smittefaren. Det handler både om indretningen i venteværelset til patienterne, men bestemt også beskyttelsesudstyr, så de ansatte og kunderne føler sig trygge.

Det behøver ikke være et ekstremt dyrt økonomisk tab, når beskyttelsesdragterne skal bestilles. Det kan gøres til en fornuftig pris. Og det kan og skal gøres til en del af jeres hverdag.

Sundhedsstyrelsens anbefaling

Fra sundhedsmyndigheden opfordrer de tandplejen til at anvende engangsovertrækskitler. Hvis I ikke kan finde engangsovertrækskitler, kan et engangsplastforklæde, der dækker op til halsen, benyttes.

Altså skal I forholde jer til, hvad der er muligt at anskaffe. Sidste mulighed er at vaske jeres tøj på 80 grader mellem hver patient – hvilket mildest talt er meget vanskeligt.

I må derfor gøre op, hvad der er nødvendigt for jeres brug, hvad der er realistisk og hvad I har råd til. Coronakrisen er ikke ovre, den lurer bare rundt om hjørne, i efteråret regner man med snitten vil blusse op igen, hvis ikke vi gør noget aktivt for at holde afstand, spritte af m.m.

En anden bølge er i den grad mulig, og der har allerede været mindre område, hvor virus har kunnet sprede sig igen. Så beskyttelsen er stadig aktuel og yderst vigtig.

Imødekom kravene uden større økonomisk tab

Ønsker I at finde en billig løsning på beskyttelsesdragten, er det muligt at finde dragter helt ned til 6,99 kr. pr stk. Hvis det vækker interesse, kan du læse mere her engangs regnslag. Jo flere du køber af de transparente eller lyseblå beskyttelsesdragter, jo billigere bliver det. Minimums ordren er 10 stk., men du kan sagtens købe op til 1000 stk., hvis det bliver nødvendigt.

Jeres klinik har formentlig oplevet ringere økonomi end ellers. Og diverse hjælpepakker har været en stor hjælp for mange, men de holder ikke evigt.

Klinikkerne skal komme på fuldtryk igen, hvis det skal være muligt at holde samme personale.

Derfor er det måske også tid til, at vi må kigge os om efter billige og smarte løsninger, så der ikke kommer problemer med økonomien på lang sigt.

Gør det til en del af hverdagen

At få det implementeret i hverdagen kan være lidt at udfordring. Skal I have det på, når I modtager patienterne i venteværelset? Kan I tage det af, lige så snart patienten er gået?

Alle disse spørgsmål er besvaret i sundhedsstyrelsens retningslinjer. De opfordrer blandt andet til, at venteværelset indrettes uden bøger, aviser, blade og andet. Og til, at afstanden på en meter gøres mulig i venteværelset.

Vi aner ikke, hvor længe vi skal blive ved sådan her, men vi må hellere følge retningslinjerne, så det går så hurtigt som muligt.