Kategorier
Guides

Tre ting der vil gøre børnefødselsdagen rigtig sjov

Står du og skal holde børnefødselsdag for dit barn og mangler du lidt inspiration til, hvordan du gør den rigtig sjov for ungerne? Vil du genre gøre den til noget lidt særligt i år? Læs med her og få tre gode råd til hvad du kan købe eller hyre, som vil gøre børnefødselsdagen rigtigt sjovt […]

Står du og skal holde børnefødselsdag for dit barn og mangler du lidt inspiration til, hvordan du gør den rigtig sjov for ungerne? Vil du genre gøre den til noget lidt særligt i år?

Læs med her og få tre gode råd til hvad du kan købe eller hyre, som vil gøre børnefødselsdagen rigtigt sjovt for de små og uforglemmelig for fødselaren.

Et Misioo boldbassin

Et Misioo boldbassin er i bund og grund det som det lyder som; et bassin med en masse bolde i. 

Du har formentlig allerede set et Misioo boldbassin eller lignende boldbassiner rundt om i forskellige familie restauranter i børneområdet. Eller måske har du endda allerede set det til en anden børnefødselsdag?

Uanset hvad er et Misioo boldbassin en rigtig sjov ting, som ungerne kan få timevis af sjov til at gå med. Ja, sel de voksne kan måske snige sig til et lidt bad mellem alle plastikboldenen. Hvem kan ikke godt lide følelsen af at synke ned i et Misioo boldbassin?

Du kan kigge på nettet efter et godt og billigt Misioo Boldbassin. Her kan du hurtigt se, at sele Misioo boldbassinet ikke ville koste dig særligt meget i betragtning af, hvor meget sjov dit barn og de andre gæster kunne få ud af det.

Hyr en tryllekunstner

En tryllekunstner kan være utrolig sjov og bringe masser af underholdning uanset hvilken alder man er i. men især når man er barn kan en god tryllekunstner virke ekstra magisk.

Sørg for at hyre en tryllekunstner som har forstand på børn og er vant til at optræde for dem. På den måde er du sikret for at det nok skal blive et sjovt show, som ikke vil gå hen over hovedet på dem. 

At hyre en tryllekunstner er en lidt anderledes sjov ting at indføre til fødselsdagsfesten, fordi det netop er ca. en time eller lignende, at tryllekunstneren optræder i. når du køber et Misioo boldbassin er det sjovt indspark i festen, som børnene gentagende gange kan vende tilbage til.

Men samtidig ved du da også med et tryllekunstner at alle børnene er beskæftiget, imens tryllekunstneren laver sit show. Og måske du så lige kunne snige dig lidt væk fra ungerne og slå benene op i et par minutter?

Skal der lejes en hoppeborg?

En hoppeborg er altid en sikker vinder, præcis ligesom Misioo boldbassin er det. I dag er det blevet meget nemt og endda meget billigt lige at leje en hoppeborg for et par timer.

Prøv blot at tage et kig på nettet og kig dig lidt omkring for at finde en størrelse, som du kan have plads til ude i baghaven. Hoppeborge kommer i mange forskellige størrelser men den behøver nu ikke at være specielt stor, for at den kan gøre børnene glade. En mindre en skulle nok kunne gøre det. 

Sammenlign priserne imellem de forskellige firmaer, som tilbyder at lejning af hoppeborge. Ofte kan der være ret stor forskel på dem samt hvor meget service man får med sig.