Kategorier
Guides

E-cigaret filtreret er nødvendigt hvis du vil nyde din e-cigaret

Man ser flere og flere mennesker på gaderne, som går med en e-cigaret fremfor en cigaret. E-cigaretter kan være din udvej, hvis du gerne vil slippe af med trang til smøger. E-cigaretten er langt sundere end cigaretter, da det er damp man får ned i lungerne. Damp er ikke giftigt for lungerne, så e-cigaretten kan […]

Man ser flere og flere mennesker på gaderne, som går med en e-cigaret fremfor en cigaret. E-cigaretter kan være din udvej, hvis du gerne vil slippe af med trang til smøger. E-cigaretten er langt sundere end cigaretter, da det er damp man får ned i lungerne. Damp er ikke giftigt for lungerne, så e-cigaretten kan ikke gøre nogen skade her. i bund og grund fungerer en e-cigaret på samme måde som en cigaret. Man kan købe e-cigaretter med og uden nikotin. Ellers kan man kombinere med forskellige smage, så det ikke er kedeligt at nyde en e-cigaret. Tjek markedet ud og find en model, der passer til dig og din smag.

Værd at vide om e-cigaret filtre:

For at e-cigaretten kan fungere er man nødt til at have et e-cigaret filter. Dette filter følger automatisk med, når man køber e-cigaretten i en butik. Filteret er fyldt med væske og når filteret er opbrugt, så er man nødt til at købe et nyt, hvis man vil fortsætte med at bruge e-cigaretten. I flere butikker og på nettet kan man købe filtrene separat således, at man ikke er nødsaget til at skulle købe en e-cigaret mere for at få filteret. Det anbefales, at man holder øje med diverse hjemmesider og butikker, da der ofte er tilbud på filte. I nogle tilbud kan man få flere filtre i et tilbud, så hold øje med gode tilbud, så du kan spare nogle penge i det lange løb. Det er meget forskelligt hvor lang tid et filter holder, da det bl.a. afhænger af, hvor meget du bruger e-cigaretten. Filtrene kan købes med smag, så oplevelsen af e-cigaretten bliver ligesom at nyde en cigaret. Filtrene kan købes med mentol eller tobaksmag. Der bliver solgt nogenlunde lige meget af hver smag, så prøv dig frem, så du ved hvad der passer bedst til dig.

 

Hvis man bruger e-cigaretten meget, så vil man automatisk også få opbrugt filtrene hurtigt. Derfor kan det i det lange løb være dyrt at ryge e-cigaret. Mange har nok undret sig over hvorfor der ikke bliver fremstillet e-cigaretter med indbygget filter. Der er flere grunde til dette. Hvis filtrene kunne genbruges gang efter gang, så ville mange begynde at påfylde væske på derhjemme. Dette kan være farligt at eksperimentere med, så for at øge folks sikkerhed holder man sig stadig til engangsfiltre. Hvis man ønsker at fortsætte med at ryge e-cigaretter, så er man nødsaget til at købe det ene e-cigaret filter efter det andet.

E-cigaret filtre skal leve op til bestemte krav:

Ligesom mange andre produkter, så bliver der fremstillet kopivarer af e-cigaret filtre. Derfor skal man være meget opmærksom på, hvor man køber dem henne. Filtre skal være sikkerhedsgodkendte og overholde EU-standarderne. Hvis filtrene ikke lever op til disse krav, så kan man ikke være sikker på, at de er sikre at bruge. Der kan derfor være farlige stoffer eller andet tilført væsken. Filtre skal være testede og godkendte, før man kan være sikker på, at de er lovlige og dermed ufarlige at bruge. Kopivarer ligner de originale varer på en prik, så læs for en sikkerhedsskyld på indpakningen. Der skal gerne være en logo på, som viser, at produktet er EU-godkendt.

 

Hvis du er i tvivl om en hjemmeside eller en butik leverer lovlige e-cigaret filtre, så kan du prøve og google den enkelte butik eller hjemmeside. På denne måde kan du få et fuldt overblik over hvad andre brugere har syntes om de forskellige produkter. Hvis flere har givet produktet gode anmeldelser og ikke har skrevet noget negativt, så er det chancen værd at købe produktet fra den pågældende butik. Jo flere gode anmeldelser, jo større er lysten til at købe det samme produkt.