Kategorier
Guides

Få det hurtigste internet med rabatkoder

Markedet med internet er et svært sted at navigere rundt. Alle kæder og firmaer har forskellige opstartstilbud, som giver dig mulighed for noget, men senere hen trækker noget fra igen. Det er kan pludselig blive meget dyrt, hvis man ikke lige passer på, men bare siger ja tak til det første og bedste tilbud, der […]

Markedet med internet er et svært sted at navigere rundt. Alle kæder og firmaer har forskellige opstartstilbud, som giver dig mulighed for noget, men senere hen trækker noget fra igen. Det er kan pludselig blive meget dyrt, hvis man ikke lige passer på, men bare siger ja tak til det første og bedste tilbud, der dukker op. Og det er en fejl. Det, du i stedet kan gøre, er at gå på jagt efter rabatkoder.

 

Find det rigtige internet til dig

Måske har du hørt rigtig mange råd til, hvordan du finder det rigtige internet. Men dybest set ved du selv, hvad der er bedst. Det handler om, hvad du har brug for i dit hjem. Så før du går ud og tager imod en masse tilbud, så skal du lige sætte dig ned og finde ud af, hvad du egentlig mangler.

 

Først og fremmest, hvor mange er I i husstanden? Er I kun to, der ikke streamer serier, men bare bruger wifi’et til at være på sociale medier, så behøver det ikke være noget vildt internet, I skal have, med stor hastighed. Er I derimod fem i huset, hvor to af dem er teenagere, der streamer serier online hele tiden, skal I have et internet, der kan klare det.

 

Derudover handler det også om, hvad I er villige til at betale. For selvom det er billigt, passer det måske ikke til jer. På den anden side behøver det ikke være dyrt for at være godt. Her kan det være en smart idé at gå på jagt efter rabatkoder, sådan at I kan få det ellers dyre internet til en billig pris. Eksempelvis har bredbåndselskabet Hiper rabatkoder, hvor du kan få billigt, men godt internet.

Det kan også være, du slet ikke skal have en bredbåndsforbindelse, men i stedet bare en ny telefon med internet tilknyttet. I så fald skal du jo så finde ud af, hvad der passer bedst i forhold til pris og forbrug den vej igennem.

 

Husk at læse det med småt

 

Men når du bestiller nyt internet, eller endda inden du klikker på ”Køb”, så skal du virkelig huske at læse det med småt. Det gælder også, selvom du køber med rabatkode fra eksempelvis Hiper. For der kan være nogle betingelser, eller noget du giver afkald på, når du først har betalt første rate.

 

Det kan være, at prisen stiger efter et par måneder, eller at du giver lov til at selskabet må holde øje med, hvad du streamer. Det sidste sker nok ikke, men derfor er stadig vigtigt, at du rent faktisk læser, hvad der står med småt.

 

Hvis du vælger en rabatkode, skal du også lige tjekke, hvor længe den gælder. Det kan være, den kun gælder den første måned eller et halvt år. Så handler det om at finde den rabatkode, der passer bedst til, hvad du nu har valgt af internetudbyder.

 

Find den rigtige rabatkode, der passer til dit behov, blandt andet den fra Hiper lige her.