Kategorier
Guides

Køb en GPS tracker til din bil og føl dig mere sikker

Der er rigtig mange danskere, som investerer i dyre biler. Dyre biler er lig med penge, hvilket betyder, at mange tyve også går efter disse biler. For at føle sig sikker kan man investere i en GPS tracker således, at man kan spore frem til bilen i tilfælde af tyveri. GPS trackeren hjælper politiet med […]

Der er rigtig mange danskere, som investerer i dyre biler. Dyre biler er lig med penge, hvilket betyder, at mange tyve også går efter disse biler. For at føle sig sikker kan man investere i en GPS tracker således, at man kan spore frem til bilen i tilfælde af tyveri. GPS trackeren hjælper politiet med at finde bilen hurtigt og er på denne måde med til at spare på ressourcer til at finde bilen. Der er mange som føler sig mere trygge ved at efterlade deres dyre bil, når de ved, at GPS trackeren sidder skjult et sted i bilen. Tjek GPS trackeren ud og find ud af, om det er noget, som du gerne vil investere i.

Værd at vide om GPS tracking:

Der er mange forsikringsselskaber som er begyndt at kæve, at deres kunder investerer i en GPS tracker til bilen. Det lokale værksted kan nemt hjælpe dig med at montere GPS`en i bilen et sikkert sted således, at tyve ikke lægger mærke til den ved biltyveri. Det mest karakteristiske ved en GPS er, at den kan bruges til navigation, når man skal finde vej. Med egenskaben som GPS sporing kan myndighederne hurtigt finde frem til den stjålne bil. Man kan vælge at købe en GPS tracker som tilsluttes en alamcentral eller købe en GPS tracker uden relation til forsikringsselskab. De fleste GPS trackere er justerbare således, at man kan placere den forskellige steder i bilen. Dette er en stor fordel, når man ikke kører i bil. Man kan dermed gemme GPS trackeren i bunden af bilen, så tyvene ikke ser den. Hvis bilen bliver stjålet med en synlig GPS tracker, så kan de nemt ødelægge den, så myndighederne ikke kan spore bilen.

 

Hvis du opdager at din bil er væk, så skal du ringe op til din tracker. Derfra får du nogle koordinater på hvor bilen befinder sig henne. Typisk modtager man disse koordinater på telefonen således, at man nemt kan slå det op på et kort og finde frem til bilen. Hvis du vælger at få installeret en GPS tracker i forbindelse med forsikringsselskabet, så er der nogle krav, som GPS trackeren skal opfylde. Det er vigtigt, at man får en autoriseret fagperson til at installere GPS trackeren, da man skal kunne dokumentere, at den er blevet installeret af en autoriseret person. GPS`en skal være fastmonteret i bilen og skal være aktiv således, at man til enhver tid kan få fat på alarmcentralen. Samtidig skal GPS trackeren havde strøm til mindst 12 timer. De fleste GPS trackere er koblet til bilens batteri således, at den automatisk bliver opladt når man er ude at køre.

At vælge den rigtige GPS tracker:

Der er nogle bestemte GPS trackere der er forsikringsgodkendte og det er sådan en variant, man skal vælge, hvis forsikringsselskabet skal være med inden over dette. GPS trackere, der ikke er forsikringsgodkendte, opfylder de samme krav, som der er til de forsikringsgodkendte. Det er forskelligt hvor meget batteritid den enkelte variant har. Nogle kan holde i op til 60 timer, imens andre skal oplades oftere. Prismæssigt er det også forskelligt hvad en GPS tracker koster. Man kan få en flot og funktionel GPS tracker til bilen i et prisleje fra 1000-2000 kr.