Kategorier
Guides

Find den perfekte gave til kæledyret

Der er mange måder at finde en god gave. Alle vil jo gerne give den bedste gave muligt, men det er bare ikke altid at det ender således. Hvis man er helt på bar bund, så kan du her få et par gode idéer, eller hjælp til at selv at finde frem til de idéer. […]

Der er mange måder at finde en god gave. Alle vil jo gerne give den bedste gave muligt, men det er bare ikke altid at det ender således. Hvis man er helt på bar bund, så kan du her få et par gode idéer, eller hjælp til at selv at finde frem til de idéer.

En god gave til hunden

En hund er ikke altid ‘bare’ en hund. I mange familier er hunden et familiemedlem. Derfor skal hunden da naturligvis også have en gave på sin fødselsdag. En oplagt mulighed her er en dejlig rød steak, og et hundetegn med gravering i. Der findes et hav af forskellige designs til hundetegn. Det er vigtigt at have to ting på hundetegnet. Navn + Telefonnummer. Hvis der er plads til det, så kan I evt også indsætte adresse. Ved at have navn og telefon nummer på hundetegnet, gør det meget nemmere for folk at komme i kontakt og berolige hunden, når de kender navnet. Når de har hunden under kontrol, kan de så tage telefonen og ringe på det telefon nummer der er på hundetegnet. Det er vigtigt at man også får et nyt hundetegn, hvis man af en eller anden grund får et nyt telefonnummer.

I Danmark er det ofte hundekoldt. Der er en del hunde, som ikke er helt så vilde med det kolde vejr, som nogen andre hunde er. Du ved nok selv, hvis din hund ikke er tosset med det kolde vejr. Det er nemt at finde ud af, for hunden skal nok selv fortælle dig det, hvis han/hun ikke bryder sig om det kolde vejr. Læg især mærke til, hvis hunden er svær at få med ud og gå tur, når det regner eller sner, eller bare generelt er rigtig koldt. Det kan være at din hund er mere sensitiv overfor kulden, og måske har brug for lidt hjælp. Ligesom os selv, så kan du også få sko eller vintertøj til din hund. Det kan være en god idé, så din hund undgår at få forfrysninger på poterne, eller andet møg. Det kan også gøre sig gældende hvis det er alt for varmt, og asfalten brænder din kære lille hunds poter. I lige netop disse tilfælde er det jo oplagt at købe noget hundeudstyr – eksempelvis hundesko eller trøje. De kan være med til at holde hunden dejlig varm imens I er ude og gå tur i kulden.

Ny hundeseng

Du kan også overveje om det er ved at være til at give hunden en ny hundeseng. Det er dog ikke altid at nye ting er at foretrække ved hunden. Hvis en hund først har fundet sin rigtige seng, så kan det være svært at overtale ham til at bruge en nyere en. Hvis den gamle er blevet så brugt, at den ikke længere kan bruges, så er der ikke andet for, end at prøve at vænne ham til den nye. Evt. placer den gamle hundeseng ovenpå den nye, eller tag puden fra den gamle over i den nye. På den  måde kan det ofte være nemmere for hunden at accepterer den nye seng.