Kategorier
Guides

Her fandt jeg endelig en AC/DC strømforsyning

Jeg er netop hjemvendt fra USA hvor jeg har købt en rigtig flot designer lampe. Turen gik til New York og jeg kunne naturligvis ikke holde mig fra at købe en masse ting med hjem. Mine rejser bliver altid meget dyre end forventet. Jeg kan simpelthen ikke styre mig når jeg først kommer ind i […]

Jeg er netop hjemvendt fra USA hvor jeg har købt en rigtig flot designer lampe. Turen gik til New York og jeg kunne naturligvis ikke holde mig fra at købe en masse ting med hjem. Mine rejser bliver altid meget dyre end forventet. Jeg kan simpelthen ikke styre mig når jeg først kommer ind i en butik. Specielt New York. New York har så mange fede butikker med varer du ikke kan opdrive i Danmark.  Ja vel nærmest hele Europa.

 

Hvilken strømforsyning passer til min lampe?

Det var først da jeg kom hjem fra min ferie at en af mine veninder gjorde mig opmærksom på at det altså ikke er 230V som lamper fra USA benytter. Derfor var jeg ved at gå ud af mit gode skind. Jeg havde lige købt en lampe i USA og transporteret den, den hele lange vej over Atlanten. OG så kunne jeg ikke en gang benytte den. Derfor ringede jeg promte til far for at høre hvad jeg kunne gøre for at få den her dyre designer lampe til at lyse.

 

Koz.dk løste mit problem!

Min far fortalte mig at jeg skulle bruge en AC/DC adapter og jeg på den møde kunne få min lampe til at lyse. Han anbefalede at jeg gik ind på koz.dk og kiggede. Han havde nemlig tidligere købt nogle elektroniske apparater derinde og havde haft gode oplevelser med hans køb. Derfor gik jeg promte ind på siden for at se om jeg kunne finde en AC/DC strømforsyning. Her havde de lige netop hvad jeg manglede og jeg bestilte den derfor med det samme. Et par dage senere kunne jeg hente den i min postkasse.

Nu lyser min lampe endelig

Efter et par uger uden jeg kunne benytte min nye designer lampe lyser den nu endeligt og pryder mit hjem. AC/DC Strømforsyningen fra Koz.dk var simpelthen løsningen på mit problem. Derfor vil jeg klart anbefale koz.dk hvis du mangler nogle elektroniske reservedele. Et par uger senere købte jeg LED lys fra Koz.dk som pryder mit køkken. Jeg har været supertilfreds med mine køb, derfor vil jeg helt klart anbefale koz.dk.