Kategorier
Guides

Her finder du det bedste babyshower pynt til din lille ny

Jeg hedder Agnete og har netop født en lille ny. Agnes skal han hede, jeg synes det er så sødt at det ligger så tæt op ad Agnete. For 1 måned siden afholde jeg mit første babyshower og jeg må sige at det var en succes! Det var simpelthen så rart at være samlet med […]

Jeg hedder Agnete og har netop født en lille ny. Agnes skal han hede, jeg synes det er så sødt at det ligger så tæt op ad Agnete. For 1 måned siden afholde jeg mit første babyshower og jeg må sige at det var en succes! Det var simpelthen så rart at være samlet med venner og familie og hylde den lille ny. Det er stadig noget der er et forholdsvist nyt fænomen i DK og der er mange der stadig ikke holder det. Men jeg vil klart anbefale at gøre det, fordi jeg synes det er en hyggelig og sjov tradition.

 

Hvor skal man starte med at lede?

Traditionen tro skal der pyntes op til babyshower, dette forgår b.la med balloner og tema pynt alt efter hvilket køn dit barn har. Da jeg skulle have en dreng, valgte jeg et lyseblåt tema. Men hvor får man lige fat i babyshower pynt?

Jeg havde ingen idé, for jeg havde aldrig prøvet at være til babyshower før. Derfor startede jeg med at lede på nettet. Jeg kom ind på flere forskellige sider, men jeg var ikke rigtigt overbevist. Dette skyldes at det er svært at få et ordentligt overblik over hvad med egentligt køber. Af denne årsag ringede jeg til min veninde, som lige havde afholdt babyshower, får at høre hvor hun havde fået fat i hendes. Hun nævnte promte dreamshop2u.dk.

Dreamshop2u har lige det du står og mangler

Dreamshop2u.dk har et kæmpe udvalg af festartikler. Det er lige meget om du skal til konfirmation eller bryllup så kan du finde det hos dreamshop2u.dk. Tilmed havde de naturligvis også babyshower pynt. Og jeg blevet imponeret over deres kæmpe udvalg. Derfor besluttede jeg mig for at købe babyshower pynt hos dreamshop2u.dk.

 

Dem vil jeg klart anbefale

Jeg vil klart anbefale Dreamshop2u.dk. To dage efter modtog jeg alt det babyshower pynt, som jeg havde bestilt. Og pynten var simpelthen så flot, tilmed købte jeg det til meget billige penge. Så hvis du mangler babyshower pynt, ved du lige præcis hvor du skal lede.