Kategorier
Uncategorized

Solafskærmning

De fleste elsker sommeren. Når lyset og varmen vender tilbage for fuld kraft, så bliver livet anderledes let og dejligt, når sommeren er over os. Vi nyder at opholde os udendørs og gør det så meget, vi kan komme til det.

Men – i nogle tilfælde er det sådan, at det kan blive for meget med alt den sol og den høje temperatur. Så kan det være super praktisk at kunne skærme mere eller mindre af for solen. Det kan gøres på flere måder. En af de mest effektive og samtidig æstetiske måder at gøre det på er ved brug en markise.

Der findes forskellige slags markiser

Der findes flere forskellige typer af markiser. Fælles for dem alle sammen er, at de kan skærme for solen, når det er nødvendigt, og de kan trækkes ind igen, når de ikke skal bruges. Det er virkelig smart, og så pynter det faktisk også på facaden.

Du kan se flot og effektiv solafskærmning hos Gundsø Markiser. De fås i forskellige størrelser, designs og udformninger. Markiserne findes både i modeller, der egner sig til et privat hjem og i modeller, der egner sig til erhvervsejendomme.

Find den eller de markiser, som er de mest perfekte til netop de vinduer, som du gerne vil skærme af eller til det område, som du gerne vil overdække.

Hvor kan der bruges markiser?

Du kan for eksempel har en markise i dit private hjem. Den kan eventuelt sidde over nogle vinduer, hvor der skal skærmes af for sollys. Den kan også være meget stor og udgøre et tag over en terrasse. Det er virkelig praktisk. Dels bliver temperaturen mere behagelig, og dels kan der skærmes af for alt for skarpt sollys og for en let regnbyge. Det gør din terrasse mere anvendelig.

Er der tale om en stor kontorbygning, der har vinduer, der vender mod vest eller syd, så kan der bestilles markiser til samtlige vinduer. Det er en løsning, som er både meget effektiv og meget dekorativ. Når alle bygningens vinduer har de samme markiser, så ser det bare super godt ud.

Der kan også anvendes markiser over de udendørs siddepladser, som en café eller en restaurant har. Det gør det ekstra hyggeligt med et tag, og så kan den også skærme for både sol og en lille byge.

Hvilke typer markiser findes der?

I det store udvalg af markiser kan du for eksempel finde disse:

  • Terrassemarkiser
  • Cafémarkiser
  • Vinduesmarkiser
  • Screens
  • Mørklægning

Som det fremgår af oversigten, så findes markiserne i forskellige udgaver og modeller, og derfor kan det godt betale sig for dig at tjekke de enkelte modeller, så du er bedre rustet til at træffe det endelige valg i forhold til, om det skal være den ene eller den anden slags markise, du skal bestille.

Kontakt firmaet for en professionel vejledning og et uforpligtende tilbud. Så er du et meget stort skridt nærmere mod, at dine individuelle markiser bliver sat i produktion.

Du kan godt glæde dig til at modtage dine nye markiser.