Kategorier
Guides

Tag udfordringen op med escape games i København

Er du typen, er elsker at løse gåder og diverse opgaver? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Der findes mange måder, man kan underholde sig på, når der skal ske noget nyt. Det kan være, at man har en fødselsdag, der skal fejres, eller at man bare skal ud med vennerne en […]

Er du typen, er elsker at løse gåder og diverse opgaver? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Der findes mange måder, man kan underholde sig på, når der skal ske noget nyt. Det kan være, at man har en fødselsdag, der skal fejres, eller at man bare skal ud med vennerne en dag. Her kan de fleste godt lide at gå ud at spise, at gå i biografen, gå i byen, eller gå ind og se et eller andet show. Det er de typiske ting, man kan vælge at lave. Der findes dog også mange forskellige andre fornøjelser i København som eksempelvis escape games.

Escape games er for dig / jer, der gerne vil prøve noget nyt og udfordrende, hvis I altså ikke har prøvet det før allerede. Har man prøvet det før, findes der dog altid nye escape games, man kan udfordre sig selv i. Der findes forskellige escape games rundt omkring i København, som du og vennerne kan prøve kræfter med. Det kan du læse meget mere om herunder.

Hvad går escape games ud på?

Er du helt ny til disse escape games, så stiller du måske dig selv spørgsmålet: Hvad er et escape game? Det er et moderne form for gådespil, hvor man som spiller blive udfordret på en forskellige rækker områder. Det kan være matematik, logisk tænkning, sandsynlighedsregning og bare kreativ tænkning.

I et escape room bliver man lukket ind i et rum, der bliver ”låst”, hvorefter det gælder om at slippe ud af rummet som regel ved at finde en nøgle eller en kodekombination. Den kan man finde ved at løse en række gåder, der som regel er stillet op i rækkefølge. Det vil altså sige, at når man først knækker en gåde, så vil man blive ledt videre til næste opgave, indtil man når det endelige mål. Det er et udfordrende og sjovt spil, som kan tage op til flere timer. Det kommer her an på, hvilken sværhedsgrad man som spiller vælger.

Escape games som team building

Escape games er i høj grad et gruppespil, hvor man skal arbejde sammen. Man kan godt spille alene, men de sjoveste og mest udfordrende er klart dem, hvor man kan være flere. Nogle escape games kan rumme op til 10 spillere ad gangen, hvor man kan hjælpe hinanden med at løse gåderne. Her har nogen måske bestemte færdigheder, hvor andre har nogle anderledes færdigheder. Det er specielt godt egnet til team building arrangementer til arbejdspladsen, hvis man skal have en sjov dag med kollegaerne.

Escape games kan bruges til mange arrangementer

Foruden team building arrangementer, så er escape games også godt egnet til forskellige andre arrangementer. De fungerer eksempelvis godt til børnefødselsdage eller polterabender, hvor humøret er højt. Escape games kan altid få deltagerne til at komme i gear og i god stemning, så man kan fortsætte den sjove fest resten af dagen.

Escape games er også godt egnet til den hyggelige familiedag. Det kan være, at man er på tur i byen med familien, og her kan det klart anbefales, at man udfordrer sig med et spil escape room.

Godt til turister i København

Er man turist i København, hvis man eksempelvis skal på shoppingtur, så kan man altid lige slå forbi escape games. Det er et godt afbræk for en dag, hvor man bruger det meste af tiden i butikkerne. Her kan man lige få en kort og sjov pause, hvor man får brugt energien og hjernen. Escape games er et sjovt foretagende for alle og til alle arrangementer, så det er bare at give det et forsøg.