Kategorier
Guides

Vælg mellem Magento theme eller dit eget

Når man skal lave en webshop, så er der rigtig mange ting, man pludselig skal forholde sig til. Man har nok en klar idé om, hvordan man gerne vil have, at det hele ser ud. Det er dog ikke fordi, at det altid ender med at være sådan, som man ellers regnede med, når det […]

Når man skal lave en webshop, så er der rigtig mange ting, man pludselig skal forholde sig til. Man har nok en klar idé om, hvordan man gerne vil have, at det hele ser ud. Det er dog ikke fordi, at det altid ender med at være sådan, som man ellers regnede med, når det så endelig bliver lavet. Det kan også være sådan, at man bare ikke er sikker på, hvordan ens webshop skal se ud. Det er også meget at forholde sig til, når man på samme tid skal holde styr på produkterne, tilladelser og alt i den dur. Der er dog en løsning, hvis man ikke ved, hvad man skal gøre.

Hvis man nemlig ikke har sit eget design, som man gerne vil have lavet på hjemmesiden, så er man ikke helt fortabt. Man har stadig muligheden for at få hjælp, selvom man ikke er så kreativ. Man har nemlig muligheden for at få en færdiglavet Magento theme, hvor man får et direkte endeligt design, der kan blive brugt på ens hjemmeside. Det er en meget nem og overskuelig løsning, hvis man er meget usikker i sit design og ikke er så god til at skulle designe hele hjemmesiden helt fra bunden af. Det er heller ikke altid særlig let.

Den nemme løsning efter egen smag

Bare fordi man vælger at gå efter et allerede færdiglavet design, så behøver man ikke at smide alle sine egne idéer og visioner væk. Man har nemlig stadig muligheden for at vælge et design, som man synes er pænt. Der vil nemlig være flere designs at vælge imellem, så man kan finde lige præcis det, som man synes passer perfekt til ens webshop. Man kan også vælge at skifte selveste designet senere, hvis man ikke ønsker det mere.

Man kan selvfølgelig også selv lave sit eget design, så man kan få hver evig eneste lille detalje efter ens egen smag. Det kan dog være utroligt tidskrævende og være den del dyrere end at få et færdiglavet design. Når det kommer til stykket, så kan man også opleve langt flere småfejl, når man selv laver det. Små fejl, der først bliver opdaget, når webshoppen allerede er offentlig på nettet.

Kilde: https://1902software.dk/magento/theme/